Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ TURBOPAYPLAN


http://aristonpayer.blogspot.gr/2013/11/odigies-eggrafis.html



Σημαντική ανακοίνωση: Πρίν ξεκινήσετε με την εγγραφή σας φροντίστε να δημιουργήσετε 3 λογαριασμούς στα ewallet που συνεργάζετε η εταιρεία για να μπορούν να σας καταθέτουν τα λεφτά οι συνεργάτες σας. Κάντε κλικ εδώ για να πάτε στην σελίδα την ηλεκτρονικών διαμεσολαβητών (e-wallet) και να δημιουργήσετε τους λογαριασμούς.
Για να πληρώσετε θα χρειαστεί να συνδέσετε κάποια χρεωστική η πιστωτική κάρτα στον λογαρισμό σας στο PayPal ή στο Payza ή στο SolidTrustPay και να φορτώσετε 10$ τον λογαριασμό σας και στην συνέχεια τα στέλνετε στον ανάδοχό σας. Η σύνδεση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σε κάθε λογαριασμό χρειάζεται επαλήθευση (verification) Η επαλήθευση αυτή γίνεται μέσω μιας χρέωσης 1$ -2$ που σας κάνει το Paypal και θα πρέπει να βρείτε μέσω της τράπεζας τον κωδικό που έχει στείλει το PayPal για την συγκεκριμμένη συναλλαγή.
Επικοινωνείτε με την τράπεζα ή αν έχετε Online Banking το βλέπετε από τον υπολογιστή σας και το δηλώνετε στο Paypal. Αυτή η συναλλαγή και ο κωδικός φαίνεται στον λογαριασμό σας μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Εάν δεν θέλετε να περιμένετε και θέλετε να πληρώσετε άμεσα για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και να μην χάνετε καθόλου χρόνο τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας διευκολύνουμε. Μπορείτε δηλαδή να μας καταθέσετε το 8€ και να σας μεταφέρουμε άμεσα στον λογαριασμό σας στο Paypal ή στο Payza ή στο SolidtrustPay τα 10$ για την εγγραφή σας....
Εφόσον έχετε έτοιμους τους λογαριασμούς σας συνεχίστε με την εγγραφή σας
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου